show sidebar & content

Automatic House Factory NL

Az ENERGIEHOME házak állandó és kimagasló minőségét a favázas építészet területén jelenleg a világ legmodernebb technológiájával felszerelt automata készházgyár garantálja.

European CertificationAz Energiehome Készház-rendszer Európai Engedélyének száma: ETA – 11/0224.


Az állandó és kimagasló minőséget garantáló legfontosabb tényezők:

  • Német gyártmánytervező programok (SEMA, DIETRICH’S),
  • A bedolgozott minőségi építőanyagok. Szárított, hosztoldott gyalult fa KVH, fermacell gipszrost, Knauf gipszkartonok és kiegészítők, Rockwool – Austrotherm – és Bachl szigetelőanyagok, Baumit vakolatrendszer, Heinz-Bühnen kapcsok, Holz Team fa és alufa nyílászárók, Premier (Kömmerling) műanyag és ALU-PVC nyílászárók, Schloeterer elektromos zsalúziák.
  • A teljes CNC vezérelt gyártás, automata panelgyártósor.
  • A gyárban folyamatosan fenntartott minőségellenőrző rendszer.
  • A gyár mérnökei német gyártmánytervező-programokkal a kapott épülettervrajzok és ügyféligények alapján elkészítik az üzemi-gyártási terveket, amelyeket a legapróbb részletekig kidolgoznak, és az ENERGIEHOME rendszerhez ( statika, tűzállóság, hőszigetelés, gépészet) igazítanak. A gépészeti tervek alapján a gépészeti csövek, WC lefolyók és kiszellőzők helye, légtechnikai tervek alapján a légtechnikai csövek helye, az elektromos tervek alapján az elektromos gégecsövek, kapcsoló és konnektordobozok helye is előre meghatározásra kerül, a gyártás ezek alapján történik.
  • A gyárban automata, CNC vezérelt gyártósoron készülnek a favázas falpanelek, amelyekbe a gyárban a legkorszerűbb beépítési módszerrel kerülnek beépítésre a nyílászárók, redőnyök vagy zsalúziák. A hőszigetelő vakolatrendszer, az alapvakolatig is itt kerül felhordásra.
  • Az építési helyszínre előre meghatározott ütemtervben szállítjuk ki a gyárban előre elkészített fal-, födém- és tetőpaneleket, és a helyszínen daru segítségével a paneleket pár nap alatt összeépítjük. Építési törmelék- hulladék a helyszínen minimális, az építés tiszta és gyors.

Galéria